Esports Barça 25/05/2011

Més de 200 vols enllaçaran Barcelona i Londres per assistir a la final de la Lliga de Campions

Aena recomana als passatgers que es desplacin als aeroports amb antelació i que estiguin pendents de l'evolució del núvol provocat pel volcà islandès

Efe
1 min
En principi, la previsió és que els vols surtin amb normalitat, tot i que podria haver-hi endarreriments.

El Prat de LlobregatMés de 200 vols comunicaran les ciutats de Barcelona i Londres entre divendres i diumenge per assistir a la final de la Lliga de Campions que juguen el Barça i el Manchester United, segons ha informat Aena mitjançant un comunicat.

Entre els dies 27 i 29 de maig operaran un total de 156 vols especials (vols xàrter). Concretament, s'efectuaran 72 moviments de sortida entre la nit de divendres i al llarg del dissabte. El divendres s'operaran 28 d'aquests vols amb 4.486 seients oferts i el dissabte seran 44 amb 7.128 places.

Un cop finalitzat el partit, entre la nit de dissabte i durant el diumenge, tornaran 84 vols xàrter amb capacitat per a 15.528 passatgers. Als vols especials se sumen els 59 vols regulars que comunicaran durant aquests tres dies les dues capitals. En concret, 22 d'anada i 37 de tornada.

A l'aeroport de Girona, Ryanair incrementa 14 freqüències a Londres-Stansted entre els dies 27 i 29 de maig. Entre aquests vols destaquen 5 sortides d'aficionats el divendres i dissabte abans del partit, i 4 de tornada el diumenge 29. També Monarch Airlines ha programat un xàrter cap a Gatwick que sortirà el dissabte a les 07.00 hores i tornarà el diumenge de matinada.

A Reus són 6 els vols especials programats per als seguidors, tres de sortida el divendres 27 i tres de tornada el diumenge. Tots ells operats per Ryanair i amb destinació Londres-Stansted.

Aena recomana als passatgers que es desplacin als aeroports amb suficient antelació i que estiguin pendents de les possibles afectacions que hi pugui haver per l'evolució del núvol provocat pel volcà islandès.

stats