Publicitat
Publicitat

Des dels aeroports de Girona i Reus també hi haurà vols

Més de 200 vols enllaçaran Barcelona i Londres per assistir a la final de la Lliga de Campions

Aena recomana als passatgers que es desplacin als aeroports amb antelació i que estiguin pendents de l'evolució del núvol provocat pel volcà islandès

Més de 200 vols comunicaran les ciutats de Barcelona i Londres entre divendres i diumenge per assistir a la final de la Lliga de Campions que juguen el Barça i el Manchester United, segons ha informat Aena mitjançant un comunicat.

Entre els dies 27 i 29 de maig operaran un total de 156 vols especials (vols xàrter). Concretament, s'efectuaran 72 moviments de sortida entre la nit de divendres i al llarg del dissabte. El divendres s'operaran 28 d'aquests vols amb 4.486 seients oferts i el dissabte seran 44 amb 7.128 places.

Un cop finalitzat el partit, entre la nit de dissabte i durant el diumenge, tornaran 84 vols xàrter amb capacitat per a 15.528 passatgers. Als vols especials se sumen els 59 vols regulars que comunicaran durant aquests tres dies les dues capitals. En concret, 22 d'anada i 37 de tornada.

A l'aeroport de Girona, Ryanair incrementa 14 freqüències a Londres-Stansted entre els dies 27 i 29 de maig. Entre aquests vols destaquen 5 sortides d'aficionats el divendres i dissabte abans del partit, i 4 de tornada el diumenge 29. També Monarch Airlines ha programat un xàrter cap a Gatwick que sortirà el dissabte a les 07.00 hores i tornarà el diumenge de matinada.

A Reus són 6 els vols especials programats per als seguidors, tres de sortida el divendres 27 i tres de tornada el diumenge. Tots ells operats per Ryanair i amb destinació Londres-Stansted.

Aena recomana als passatgers que es desplacin als aeroports amb suficient antelació i que estiguin pendents de les possibles afectacions que hi pugui haver per l'evolució del núvol provocat pel volcà islandès.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT