BARÇA
Esports Barça 20/10/2011

La nova Masia del Barça s'inaugura amb un acte emotiu i ple de records

A més del president de la Generalitat, Artur Mas, i de tota la directiva del Barça, també hi han estat presents tots els jugadors del primer equip, a més de l'entrenador, Pep Guardiola

Ara
2 min
El Barça ha inaugurat el seu nou centre de formació dels futurs cracs.

Sant Joan DespíAquest vespre, coincidint amb el 32è aniversari de la inauguració de l'antiga Masia, situada al costat del Camp Nou, s'ha fet la presentació de la nova Masia, centre de formació Oriol Tort, on a partir d'ara es formaran els futurs cracs blaugranes.

L'acte ha començat amb el Cor Mitjans de l'Orfeó Català cantant l'himne del Barça. Els nens, vestint la samarreta del Barça, han aparegut a la façana del nou edifici i, posteriorment, s'han pogut veure sobre la façana diverses projeccions recordant alguns dels títols aconseguits pel primer equip.

Posteriorment, l'actor Lluís Soler ha recitat, acompanyat dels acords d'una guitarra, el poema Viatge a Ítaca.

L'acte no se l'ha volgut perdre ningú. Moltes personalitats del món de l'esport i de la política hi han assisitit. El president de la Generalitat, Artur Mas i els expresidents del Barça (tots excepte Joan Laporta), exentrenadors i molts exjugadors. També han assistit les famílies Gamper, Tort i Pedraza, entre moltes d'altres.

Tampoc han volgut perdre's l'acte tots els integrants del primer equip de futbol del Barça. Jugadors i els integrants del cos tècnic s'han barrejat amb els jugadors que ara resideixen a la Masia.

Després de tots els parlaments, s'ha il·luminat el nou edifici. I per fer-ho, s'ha cridat dalt de l'escenari el tècnic del primer equip, Pep Guardiola; el capità, Carles Puyol; el director esportiu del futbol de base, Guillermo Amor; els dos residents més joves de la Masia, Alejandro Diezma i Obi; el president del Barça, Sandro Rosell, i el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. Tots ells han pressionat una pilota antiga per encendre les llums del nou centre de formació.

Per cloure l'acte, hi ha hagut una actuació castellera a càrrec dels castellers de Vilafranca, i un castell de focs.

stats