LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 23/11/2011

Xavi: "És una victòria important, un triomf de prestigi"

Tant el migcampista com Mascherano coincideixen en afirmar que el triomf és per Tito. Tots esperen que es recuperi aviat i que el segon de Guardiola pugui estar ben d'hora amb ells

Ara
1 min
Xavi, celebrant el seu gol amb Messi.

BarcelonaXavi Hernández estava més que content després del partit que el Barça ha guanyat contra el Milan. "És una victòria molt important, un triomf de prestigi", ha dit Xavi, que ha agefit: "D'alguna manera, ens podrem dosificar", en al·lusió al partit contra el Bate, el que tancarà la lligueta de la Lliga de Campions.

Per a Xavi, Barça i Milan han jugat "un partit vistós". "Hem patit una miqueta. Ells han intentat jugar a l'atac tot i ser un equip italià i s'agraeix", ha comentat. Sobre els gols que està marcant aquesta temporada, Xavi ha afirmat: "En Leo crea molts espais, jo ara jugo d'interior, i els interiors hem d'aprofitar aquests espais".

Mascherano, de la seva banda, ha dit que "si alguna cosa té aquest equip –referint-se al Barça–, és atreviment", en referència als tres defenses amb els que ha sortit Guardiola. "No era fàcil venir aquí i guanyar. Ara estarem més tranquils i ens centrarem en la Lliga", ha conclòs.

Els dos han tingut paraules per Tito Vilanova. "Hem trobat a faltar Tito, esperem que es recuperi aviat", ha dit Xavi, que ha destacat: "El triomf és per ell". També ha parlat del segon de Guardiola Mascherano. "Aquesta victòria és per a Tito. Tant de bo es pugui recuperar aviat i estigui ben d'hora amb nosaltres".

stats