Barça
Esports Barça 08/09/2011

El Barça obre una escola de futbol a Varsòvia

El projecte prepararà entre 200 i 250 nens en quatre centres esportius de la capital polonesa, que serà seu de la propera Eurocopa de 2012

Efe
1 min

VarsòviaEl FC Barcelona ha anunciat avui l'apertura d'una escola de futbol a Varsòvia, la capital de Polònia. És la primera escola d'aquest tipus que el club posa en marxa fora d'Espanya a Europa i donarà l'oportunitat a joves polonesos de formar-se com a futbolistes.

"Pretenem ser presents a quatre centres esportius [a Varsòvia], on entrenaran entre 200 i 250 nens", ha explicat Javier Mercé, responsable de la xarxa d'escoles del Barça.

"El nostre primer propòsit és que els nens s'acostumin a la nostra forma de treballar i que, sobre tot, s'ho passin bé", ha afegit Mercé, que ha estat acompanyat en l'acte per l'exjugador blaugrana Julio Alberto Moreno.

"Hem treballat en el projecte des de fa un any, perquè el Barcelona considera que Polònia és un bon lloc per obrir aquest tipus d'escola; per la seva intraestructura i per la celebració de l'Eurocopa de 2012 al nostre país", ha comentat l'assessor d'esports de la ciutat de Varsòvia, Wieslaw Wilczynski, que ha afegit que: "Gràcies al FC Barcelona tindrem la millor formació per als nostres entrenadors i joves talents".

stats