BARÇA
Esports Barça 18/11/2011

Pedro comença a treballar amb el grup

El davanter, que està de baixa des de fa tres setmanes per una distensió al turmell esquerre, és poc probable que entri a la llista per jugar dissabte contra el Saragossa

Efe
1 min
Pedro, durant un entrenament del Barça d'aquesta temporada. FCBARCELONA.CAT

Sant Joan DespíEl davanter del Barça Pedro Rodríguez, de baixa des de fa tres setmanes per una distensió al turmell esquerre, ha començat aquest divendres a treballar amb el grup, encara que no sembla probable que pugui jugar aquest dissabte contra el Saragossa.

Per primera vegada aquesta setmana, el tècnic Pep Guardiola ha pogut disposar de tota la plantilla. A l'entrenament d'aquest divendres –el penúltim abans de rebre el Saragossa aquest dissabte a les 20.00 hores– s'han exercitat un total de 20 jugadors, els 18 disponibles, a més de Pedro i el jugador del Barça B Isaac Cuenca.

Leo Messi, Javier Mascherano i Alexis Sánchez, els últims en aterrar a Barcelona després de jugar partits de classificació per al Mundial amb les seves respectives seleccions, s'han entrenat per primera vegada amb la resta dels seus companys.

Els únics absents del primer equip han estat els lesionats Ibrahim Afellay i Adriano Correia, que ha fet treball de recuperació al marge del grup.

stats