Esports Barça 05/06/2011

El Barça: possiblement el millor equip de futbol de la història, a la portada de 'Newsweek'

El setmanari de Nova York obre l'edició del 13 de juny amb un reportatge sobre l'equip de Pep Guardiola

Redacció
1 min
La portada de Newsweek sobre el Barça

BarcelonaEl Barça serà portada del setmanari nord-americà 'Newsweek' el dilluns 13 de juny, segons ha anunciat el club aquest diumenge a la tarda. Es tracta de la segona publicació setmanal més important dels Estats Units, després de Time, i té una tirada de dos milions i mig d'exemplars.

La revista, editada a Nova York, ha triat el model de Pep Guardiola per dedicar-hi un reportatge, que es destaca a la portada de la revista amb el títol: "Barça! El millor equip de futbol de la història?". Una foto de Guardiola mantejat pels jugadors és la il·lustració principal del reportatge.

Segons la ressenya que avança la web del club, la revista "elogia l'estil de joc del FC Barcelona", i en destaca "l'habilitat de tots els seus jugadors amb la pilota als peus, des de Messi, passant per Xavi i Iniesta, i també la capacitat d'adaptació de jugadors que no s'han format a les categories inferiors de Can Barça, com és el cas d'Alves, Mascherano, Abidal o Villa".

El reportatge, segons el resum del Barça, compara el futbol de Pep Guardiola amb una "coreografia" i destaca la figura del tècnic de Santpedor com "impulsor d'un estil i esperit de treball que porta el seu segell".

stats