Barça
Esports Barça 12/03/2012

El Barça, premiat com a millor equip de futbol i millor entitat poliesportiva de l'any

El club blaugrana ha sigut guardonat a la Gala Nacional del Deporte, que s'ha celebrat a Lleida

Ara
2 min

LleidaEl Barça ha sigut guardonat a la Gala Nacional del Deporte com el millor equip de futbol i com la millor entitat poliesportiva de l'any. La cerimònia, celebrada al palau de congressos La Llotja de Lleida, ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i els directius Jordi Moix i Manel Arroyo, a banda d'esportistes de totes les seccions professionals.

El primers a rebre el seu premi han sigut, precisament, els membres de les seccions. Entre el bàsquet, el futbol sala, l'handbol i l'hoquei patins el FC Barcelona ha sumat 13 títols el 2011. Si s'inclouen el futbol i el futbol femení, la xifra augmenta fins als 17. "Ser president amb els entrenadors i jugadors que tenim és fàcil. Per mi són els millors del món", ha declarat Rosell, que també ha defensat el valor de les seccions. "Mantenir-les suposa un esforç per a l'economia del club, però formen part de la cultura catalana i de l'esport".

Han pujat a l'escenari a recollir aquest premi el secretari tècnic de l'handbol, Enric Masip, i el jugador Viran Morros; el secretari tècnic del bàsquet, Joan Creus, i el jugador Xavi Rabaseda; el segon entrenador de l'hoquei, Ricard Muñoz, i el jugador Pablo Álvarez, i el tècnic de l'equip femení de futbol, Xavi Llorens, i les jugadores Eli Sarasola i Marta Corredera.

El segon guardó, el que premia el Barça com el millor equip del món el 2011, any en què va guanyar cinc dels sis títols possibles, ha sigut recollit pel president, Sandro Rosell; el jugador Alexis Sánchez; el director de relacions externes, Manel Estiarte, i el director de l'àrea esportiva de futbol, Andoni Zubizarreta. Preguntat sobre les possibilitats a la Lliga, Rosell ha sigut clar: "Les matemàtiques manen i, mentre no diguin el contrari, tot és possible".

stats