Barça
Esports Barça 30/11/2011

El Barça presenta la Diada Solidària del Soci

El vicepresident Jordi Cardoner ha explicat els detalls de la iniciativa solidària que se celebrarà coincidint amb el partit de Copa a l’estadi davant l’Hospitalet

Ara
1 min
Jordi Cardoner.

BarcelonaCoincidint amb la tornada de la Copa del Rei davant l'Hospitalet, que es jugarà el dia 21 o 22 de desembre (dia i hora encara per confirmar), el Barça celebrarà la Diada Solidària del Soci. Es tracta d'una iniciativa solidària pionera, en la qual el soci serà el protagonista, i que ha estat presentada aquest dimecres a la tarda a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou pel vicepresident de l'Àrea Social Jordi Cardoner.

A través d'aquesta acció el Barça demana la complicitat del soci abonat perquè en el partit de Copa davant l'Hospitalet alliberi el seu seient gratuïtament per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social. Cardoner ha explicat que l'objectiu "no és omplir el camp, sinó crear i donar il·lusió a moltíssimes persones que per primera vegada i de forma gratuïta podran accedir al camp". I és que les entrades alliberades de forma solidària es posaran a disposició d'ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social per assistir de franc al partit al Camp Nou.

Totes aquestes entitats i col·lectius que es vulguin beneficiar de la Diada Solidària del Soci poden fer la seva sol·licitud d'entrades a través de l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB). La disponibilitat d'entrades sempre dependrà de l'alliberament d'entrades.

Jordi Cardoner ha aprofitat la roda de premsa de presentació de la Diada Solidària del Soci per fer balanç de les accions i els projectes que l'Àrea Social ha posat en marxa durant aquests últims mesos.

stats