BARÇA
Esports Barça 22/06/2011

Definits els horaris dels partits de pretemporada del Barça

El primer partit es jugarà el 23 de juliol a les 20.30 hores a Croàcia, mentre que els horaris dels partits de la gira americana seran entre les 23 hores i la 1 del matí

Nuria García
1 min
Abans de començar L'entrenador Pep Guardiola dóna instruccions als seus jugadors en l'entrenament d'ahir al matí.

BarcelonaEl Barça ja ha definit els horaris dels partits d'una pretemporada que el portarà a Croàcia, Alemanya i els Estats Units.

El primer dels amistosos que jugarà el Barça serà el 23 de juliol, a Split (Croàcia), contra el Hajduk Split, a les 20.30 hores. Posteriorment, tres dies més tard, el 26 de juliol, l'equip blaugrana participarà en la Copa Audi, a Munic (Alemanya). En la primera semifinal, el Barça s'enfrontarà al Porto Alegre (18.15 hores). En cas de guanyar, l'endemà jugaria la final (20.30 hores), mentre que si perd disputarà el partit pel tercer i quart llocs (18.15 hores).

La gira americana començarà a finals de juliol. El dia 31, a la 1 de la matinada (hora catalana), els de Pep Guardiola jugaran a Washington contra el Manchester United. Ja entrats a l'agost, el dia 4, a les 2 de la matinada s'enfrontaran amb el Chivas Guadalajara a Miami. La gira pels Estats Units es clourà dos dies més tard, quan els blaugranes es veuran les cares amb el Club América a Dallas (23 hores).

stats