BARÇA
Esports Barça 15/09/2012

El Barça, amb baixes, defensa el lideratge a Getafe

Els de Tito Vilanova s'enfronten al Getafe aquest dissabte al vespre (20 h, GolT i Canal+ Liga) sense Andrés Iniesta i Alexis Sánchez, lesionats, ni Jordi Alba, que pateix un procés gripal

Efe / Ara
1 min
Cesc i Song s'exerciten davant la mirada de Mascherano i Thiago / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça, que l'any passat es va deixar part de les seves aspiracions a la Lliga en la derrota contra el Getafe, s'enfronta aquest dissabte a l'equip madrileny (20.00 hores, GolT i Canal+ Liga) amb les baixes de Jordi Alba, Alexis Sánchez i Andrés Iniesta. L'objectiu dels blaugranes és aconseguir els tres punts per consolidar el lideratge de Primera Divisió. A més, en cas de guanyar, el Barça es col·locaria a vuit punts del Reial Madrid, que a les 22.00 hores jugarà contra el Sevilla.

El tècnic blaugrana, Tito Vilanova, recupera Carles Puyol i Thiago Alcántara i, a més, ha convocat dos jugadors del filial: Cristian Tello i Gerard Deulofeu, que s'estrena en una llista de l'entrenador gironí. Tello podria ser el jugador triat per Vilanova per substituir Alexis, lesionat.

L'absència d'Andrés Iniesta es presenta com l'inconvenient més important per als blaugranes, ja que sense ell el Barça té alguns problemes per guanyar. Per substituir-lo, Vilanova compta amb Cesc, Thiago i Song.

El Getafe arriba al partit reforçat pel seu bon inici. El tècnic local té la baixa important del migcampista Ángel Lafita, que ha estat titular en els primers partits de Lliga. La seva absència la cobrirà previsiblement Diego Castro. El dubte està al centre de la defensa, ja que l'argentí Ángel David Abraham ja està recuperat de les seves molèsties i es jugarà el lloc a l'onze amb Albert Lopo.

stats