Barça
Esports Barça 14/02/2012

El Barça busca recuperar l'optimisme amb la Champions a Leverkusen

La Lliga de Campions torna a aparèixer al mig del camí just després de girar el revolt de Pamplona. Una oportunitat d'alçar el vol o de fer més gran una ferida més imaginària que real

TONI PADILLA (enviat especial)
1 min
Abidal i Messi somriuen a l'entrenament al BayArena

LeverkusenEl Barça va aterrar dilluns a Colònia envoltat per un ambient estrany després de perdre al Reyno de Navarra. A l'estranger segueix sent el club més admirat però a casa hi ha cares tristes.

El partit del BayArena (20.45 h), l'últim estadi on el Barça ha perdut un partit oficial en terres alemanyes (temporada 2000/01), té un munt de reptes per al vigent campió: guanyar per fi l'anada dels vuitens de final amb Guardiola, fer callar les boques crítiques, recuperar el somriure i, per sobre de tot, deixar l'eliminatòria encaminada.

Apassionat d'aquest esport, Guardiola va obrir la capsa de les fotografies velles per recordar a tothom que el partit d'avui pot ser ben complicat. Va treure la fotografia del gol de Bakero a Kaiserslautern, la d'eliminatòries perdudes i la del partit que tant va costar al camp de l'Stuttgart ara fa dos anys, amb un gol salvador d'Ibrahimovic.

Podeu llegir la prèvia a l'ARA PREMIUM.

stats