Barça
Esports Barça 29/11/2011

El Barça comença l'operació remuntada contra el Rayo en la jornada avançada pel Mundial de Clubs

Amb Iniesta recuperat, Guardiola té tota la plantilla disponible per mirar d'"apujar el nivell" per atrapar el Madrid a la classificació

Albert Solé
1 min
Messi lluita per la pilota amb Diego Castro.

BarcelonaTot i que la derrota a Getafe va ser la primera de la Lliga i la primera de la temporada, el resultat va ser que el Barça, sense aquells tres punts, ja està sis per sota del Reial Madrid. Avui, per tant, comença l'operació remuntada, en la qual estan obligats a guanyar el Rayo Vallecano aquesta nit i el Llevant dissabte –tots dos a l'estadi–, per afrontar sense més desavantatge el clàssic del Bernabéu del 10 de desembre.

Per al partit d'aquesta nit contra el Rayo Vallecano, corresponent a la 17a jornada però que s'avança pel Mundial de Clubs al Japó, Guardiola ja té tota la plantilla a la seva disposició, tret d'Afellay, perquè Iniesta va rebre l'alta ahir dilluns. Tal com deia ahir Guardiola: "Estem jugant molt bé, estem fent les coses molt i molt bé, però si no és suficient perquè hi ha un equip millor, doncs haurem d'apujar el nivell i fer-ho millor, i si tot i això guanyen ells, els felicitarem com fem sempre".

Barça: Valdés; Alves, Puyol, Abidal; Xavi, Busquets, Keita, Fàbregas; Pedro, Messi i Villa.

Rayo Vallecano: Cobeño; Sueliton o Tito, Arribas, Jordi, Casado; Movilla, Javi Fuego; Lass, Michu, Piti i Tamudo.

Àrbitre: Miguel Ángel Pérez Lasa (C. Basc)

Estadi: Camp Nou

Hora: 21.00 h

stats