ACORD FUNDACIÓ QATAR
Esports Barça 16/12/2010

Si la UEFA no accepta el disseny, el Barça no lluirà Unicef a la samarreta de la Champions

El Barça ha defensat davant la UEFA que Unicef no és un patrocinador i que, per tant, poden aparèixer els dos logos a la samarreta. La UEFA encara no hi ha donat l'OK

Redacció
1 min
Rosell, durant la signatura de l'acord amb la Fundació Qatar. GUSTAU NACARINO / REUTERS

BarcelonaRAC1 ha donat avui més detalls de com serà el disseny de la nova samarreta del Barça. Si ahir Catalunya Ràdio afirmava que el logo de la Fundació Qatar aniria al davant i el d'Unicef passaria al darrere, sota el número i el dorsal de cada jugador, avui, segons el programa Tu Diràs de RAC1, la nova samarreta blaugrana serà així en els partits de Lliga (ja que la Lliga de Futbol Professional ja ho ha acceptat), però encara hi ha dubtes sobre com serà la samarreta en els partits de Lliga de Campions.

El Barça defensa davant la UEFA, la responsable del torneig europeu, que Unicef no és un patrocinador com a tal –la UEFA permet que cada equip llueixi només un patrocinador a la samarreta–. Si l'organisme europeu accepta aquesta tesi, el Barça podrà lluir els dos logos (un al davant i l'altre al darrere), però si no hi dóna l'OK, segons RAC1 el Barça no lluirà el logo d'Unicef a la samarreta quan jugui a Europa.

A més, també s'han conegut alguns detalls del disseny, ja que segons l'emissora, al pit de la samarreta blaugrana no hi sortirà l'arbre ni les lletres en àrab que acompanyen el logo de la Fundació Qatar. Només hi sortiran dues paraules: "Qatar Foundation".

stats