Barça
Esports Barça 07/02/2011

Èxode blaugrana per les seleccions internacionals

14 jugadors de la primera plantilla i 3 del filial, convocats amb les seleccions. A excepció dels sub-21 (dimecres), la resta no tornaran als entrenaments fins dijous

Martí Molina
1 min
Xavi i Pedro es desplacen a la concentració de la selecció espanyola

BarcelonaEl Barça està en família. Com acostuma a ser habitual en les convocatòries internacionals, la gran majoria de futbolistes del primer equip estan citats amb les seleccions respectives. Aquest cop no és una excepció: 14 dels 20 futbolistes del primer equip. A ells, cal sumar-hi Thiago, Fontàs i Martín Montoya, del filial. A excepció de la selecció espanyola sub-21, que juga el dimarts, la resta de partits amb presència de jugadors blaugrana es disputen el dimecres.

La selecció espanyola absoluta és el combinat que agrupa més jugadors blaugrana (7). De fet, el Barça és el club que aporta més internacionals a l'equip que entrena Del Bosque. Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro i Villa jugaran contra Colòmbia, en un partit que es disputarà al Santiago Bernabéu (21.30).

D'altra banda, els argentins Messi, Mascherano i Milito han estat seleccionats per jugar contra Portugal. El partit es disputarà a Suïssa, a les 9 del vespre.

Aquesta setmana també hi haurà un enfrontament entre dos blaugrana. Seran Abidal i Alves, que jugaran a París el França-Brasil (21h). Mentre Afellay jugarà amb Holanda contra Àustria, al Philips Stadium holandès (20.30).

Tots aquests jugadors no s'incorporaran als entrenaments fins dijous, quan començaran a preparar el partit contra l'Sporting.

En canvi, qui tornaran abans són els jugadors de la selecció espanyola sub-21, que juguen dimarts contra Dinamarca, a Guadalajara (20.30). L'únic blaugrana convocat del primer equip és Bojan, que s'afegeix als jugadors del filial Thiago, Fontàs i Martín Montoya.

stats