BARÇA
Esports Barça 03/10/2011

On són els jugadors del Barça aquesta setmana?

Pep Guardiola es queda sense catorze jugadors a causa dels compromisos amb les seleccions estatals dels internacionals blaugranes

Nuria García
2 min
Piqué torna a jugar i Guardiola ja té tots els defenses disponibles

BarcelonaEls compromisos de seleccions fan que el Barça torni a entrenar-se en família. Fins a 14 jugadors del primer equip blaugrana, més dos del filial, marxen aquest dilluns amb les seves seleccions i no tornaran fins la setmana vinent.

És per això que el tècnic blaugrana, Pep Guardiola, ha planificat quatre sessions d'entrenaments per aquesta setmana –dimarts, dimecres, dijous i divendres–, amb la intenció que els seus jugadors puguin gaudir de tres dies de festa abans de començar a preparar el partit contra el Racing del dia 15 d'octubre.

Però, on són els 14 blaugranes que estan amb les seves seleccions?

Argentina

Messi i Mascherano jugaran dos partits de classificació per al Mundial del 2014. El dia 7 jugaran contra Xile, i el dia 11, contra Veneçuela.

Espanya

La selecció espanyola és la que més blaugranes s'emporta, 8: Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Thiago, Pedro i Villa. El combinat de Vicente del Bosque jugarà dos partits de classificació per a l'Eurocopa del 2012. El primer, el dia 7 contra la República Txeca, i el segon, contra Escòcia el dia 11.

França

Tot i estar lesionat, Éric Abidal haurà de viatjar amb la seva selecció i seran els metges del combinat francès els que decidiran si pot jugar o no els dos partits que França jugarà i que compten per a la classificació de l'Eurocopa del 2012: el dia 7 contra Albània i l'11, contra Bòsnia Hercegovina.

Mali

Keita viatjarà amb la seva selecció per jugar el Libèria-Mali (el dia 11) de la fase de classificació per a la Copa Àfrica del 2012.

Brasil

La selecció brasilera aprofita aquestes dates per jugar dos amistosos. Alves i Adriano han estat convocats per disputar el Costa Rica-Brasil (7 d'octubre) i el Mèxic-Brasil (11 d'octubre).

A més, amb la selecció espanyola sub-21 també viatgen Montoya i Planas. El combinat espanyol juga un dels partits de classificació per a l'Europeu sub-21 del 2012 contra Croàcia el dia 6 d'octubre. En aquesta convocatòria també havia entrat Marc Bartra, però ha caigut en l'últim moment a causa de la lesió que es va fer en el partit de dissabte contra el Sabadell al Miniestadi i que el tindrà de 15 a 20 dies allunyat dels terrenys de joc.

stats