Barça
Esports Barça 01/04/2012

El Barça s'entrena amb Cesc i 10 jugadors del filial pensant en el Milan

Pep Guardiola ha dirigit una sessió de recuperació en què ha participat el migcampista d'Arenys, que es va perdre el partit contra l'Athletic Club per molèsties

Ara
1 min
Imatge de l'entrenament del Barça d'aquest diumenge (1-4-12)

BarcelonaDesprés de superar l'Athletic Club al Camp Nou (2-0), el Barça s'ha exercitat aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els ulls posats en el compromís de Champions d'aquest dimarts contra el Milan, en què els homes de Pep Guardiola es juguen el pas a les semifinals de la competició.

El tècnic ha dirigit una sessió en què han participat tots els jugadors disponibles més deu futbolistes del filial. Entre els homes hi havia Cesc Fàbregas, que no va jugar contra l'equip basc per unes molèsties a l'esquena. També hi eren Afellay i Abidal, que s'han entrenat amb normalitat. A més, Guardiola ha citat fins a deu futbolistes del Barça B: Oier, Tello, Montoya, Muniesa, Deulofeu, Carmona, Espinosa, Gustavo, Sergi Gómez i Rosell.

El primer equip del Barça es tornarà a entrenar aquest dilluns, a porta tancada, a partir de les 6 de la tarda al Camp Nou.

stats