Barça
Esports Barça 23/03/2011

El Barça agraeix les mostres d’afecte i de solidaritat adreçades a Abidal

Davant la impossibilitat d’agrair una per una totes les mostres d’afecte i de suport, el club i el futbolista volen expressar públicament el seu agraïment

Redacció
1 min
Uns aficionats amb una pancarta de suport a Abidal

BarcelonaEl Barça ha emès aquest migdia un comunicat en què "vol agrair públicament les mostres d’afecte i de solidaritat rebudes els darrers dies adreçades a Éric Abidal".

Des de dijous passat, el club ha rebut un gran nombre de comunicacions provinents de tot tipus d’organismes, institucions, entitats, clubs, penyes, socis i aficionats, "ja sigui per escrit, per telèfon i personalment, o bé a través de les xarxes socials com a plataforma de distribució d’aquests missatges. També mereix una menció especial l’experiència viscuda dissabte al Camp Nou, on el suport emocional envers Éric Abidal va fer-se palès d’una manera extraordinària".

"Per tot plegat i, davant la impossibilitat d’agrair una per una totes aquestes mostres d’afecte i de suport, el FC Barcelona, en nom propi, de l’Éric Abidal i de la seva família, vol expressar públicament el seu agraïment", diu el comunicat.

stats