Publicitat
Publicitat

BARÇA

El Barça haurà de fer un sorteig per repartir les entrades del clàssic

Aquest dijous, a les sis de la tarda, ja s'havien sol·licitat 2.428 entrades i el club només en té 477 per repartir entre els socis. El procés es tanca aquest divendres a les 19 h

El proper dilluns, el Barça haurà de fer un sorteig per adjudicar les entrades per anar a Madrid a veure en directe el primer enfrontament d'aquesta temporada a la Lliga. Aquest dijous al matí s'ha obert el període per demanar-les, i a la tarda el nombre de sol·licituds ja superava, amb escreix, el nombre d'entrades disponibles.

Fins a les 18 hores d'aquest dijous, els socis del Barça ja havien demanat un total de 2.428 entrades per anar a Madrid, xifra que sobrepassa de molt la disponibilitat del club per a aquest partit. Cal recordar que el Barça disposa de 701 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinaran als socis (477) i a les penyes del club (119), i la resta d'entrades, 105, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals de l'entitat.

Ara, els socis tenen fins aquest divendres, 25 de novembre, a les set de la tarda per fer les seves peticions a través del formulari per demanar entrades a la pàgina web del Barça.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT