BARÇA

El Barça se suma a la lluita contra el càncer de mama

Durant el cap de setmana es realitzaran diverses accions de sensibilització tant al Camp Nou com al Palau Blaugrana

A iniciativa del Grup Edelmira Calvetó, que lidera la directiva Susana Monje, el Barça, a través de la seva Fundació, se suma a la lluita contra el càncer de mama, coincidint amb el dia mundial contra aquesta malaltia que se celebra el diumenge 19 d'octubre.

El club s'adhereix a aquesta causa de la mà de l'aecc-Catalunya (Associació Espanyola Contra el Càncer) que enguany torna a posar en marxa la campanya 'Suma't al rosa'. L'objectiu és oferir un altaveu i difondre entre els socis i els aficionats del Barça els missatges que aquesta entitat considera clau en referència amb aquesta malaltia.

Coincidint amb el Barça-Eibar de dissabte dia 18 a les 20 hores es duran a terme diverses accions de visibilitat sobre el càncer de mama. A través dels espais publicitaris de l'estadi es donarà difusió a la campanya 'Suma't al rosa' i l''speaker' Manel Vic farà també una menció a aquesta iniciativa. D'altra banda, un grup de nens amb samarretes de color rosa acompanyaran els jugadors del primer equip durant la seva sortida al camp.

A més del terreny de joc les accions també es traslladaran a la llotja presidencial. Allà es repartiran els tradicionals llacets de color rosa i com a convidats especials hi assistiran diversos representants de l'aecc-Catalunya, encapçalats pel seu president, Juli de Miquel, així com una família afectada per la malaltia, en representació del col·lectiu.

El color rosa també tindrà protagonisme en el partit de bàsquet Barça-Herbalife Gran Canària de diumenge dia 19 a les 18 hores. La imatge de la campanya de l'aecc-Catalunya també tindrà visibilitat en aquest espai i l''speaker' hi
dedicarà unes paraules. D'altra banda, les 'cheerleaders' canviaran per un dia el seu estilisme i faran les seves coreografies amb unes samarretes de color rosa. A la zona noble del Palau es repartiran llacets rosa i també s'espera la presència de representants de l'aecc-Catalunya.