Barça
Esports Barça 17/01/2013

El Barça supera els 25.000 seguidors a Instagram en només 48 hores

La resposta a la creació del perfil oficial del club blaugrana ha sigut espectacular: cada hora s'apunten 520 seguidors a la xarxa fotogràfica més important del món

Ara
1 min
El Barça, a Instagram

BarcelonaFa només dos dies que el Barça va obrir oficialment el seu compte a Instagram, i 48 hores després ja supera els 25.000 seguidors. Això vol dir que cada hora s'apunten 520 seguidors al compte blaugrana de la xarxa fotogràfica més important del món, amb més de 100 milions d'usuaris.

Paral·lelament a l'estrena del canal, el club ha organitzat el concurs #igersFCB per mostrar el barcelonisme dels usuaris. El concurs és gratuït i no cal registre previ a cap aplicació, a banda, esclar, d'Instagram, i s'allargarà fins al dilluns 21 de gener a les 23.59 hores. Entre les 10 fotografies més votades, el club en triarà tres: pel seu valor estètic, pel valor gràfic i per la fidelitat a la temàtica del concurs. Les imatges seran premiades amb una samarreta del Barça i una entrada especial al Camp Nou per al partit contra l'Osasuna, el 27 de gener del 2013.

stats