BARÇA
Esports Barça 01/12/2011

El Barça, triomfador dels Premis LFP, s'endú set guardons de nou possibles

La Lliga de Futbol Professional ha distingit el Barça amb el premi al millor jugador, millor entrenador, millor porter, millor davanter, millor defensa, millor migcampista i millor migcampista d'atac

Ara
1 min
Leo Messi ha guanyat dos dels premis de la LFP.

BarcelonaLa Lliga de Futbol Professional (LFP) ha lliurat un any més els Premis LFP, que reconeixen els millors jugadors i entrenadors de la Lliga BBVA i la Lliga Adelante de la temporada 2010/2011. En aquesta edició, el Barça ha estat el màxim protagonista i s'ha endut set dels nou premis de Primera Divisió.

La LFP ha distingit el Barça amb el premi al millor entrenador (Pep Guardiola), millor jugador (Leo Messi), millor porter (Víctor Valdés), millor defensa (Éric Abidal), millor migcampista (Xavi Hernández), millor migcampista d'atac (Andrés Iniesta) i millor davanter (novament, Leo Messi).

Els dos únics premis que no han anat a parar al Barça han estat el premi al jugador revelació, que ha estat per a Muniain, de l'Athletic Club, i el Premi BBVA al joc net, que ha estat per a Rivera, de l'Sporting.

Pel que fa a la Lliga Adelante, Marc Bartra, jugador del Barça B, ha estat escollit millor jugador revelació.

Els Premis LFP són votats per tots els jugadors i entrenadors de cada categoria. El millor jugador i el millor entrenador surten dels vots de tots els futbolistes, mentre que els millors en cada posició són elegits per tots els entrenadors a partir d'unes ternes decidides pel comitè tècnic de la LFP, format per entrenadors de prestigi. Els premis al joc net els atorguen els aficionats a través de la federació de penyes Aficions Unides i reconeixen jugadors amb trajectòries àmplies i exemplars.

stats