BARÇA
Esports Barça 04/12/2010

L'Osasuna-Barça té molts números de ser ajornat pel caos aeri

Un cop han passat les 13 hores i l'espai aeri no s'ha obert encara, el Barça té molt difícil arribar a Pamploa o el partit segurament s'acabarà suspenent

Toni Padilla
1 min
El president de la RFE Ángel María Villar.

BarcelonaEls jugadors del Barça estaven convocats avui a un quart de deu del matí al Camp Nou per tal de viatjar cap a Pamplona per tal de jugar, a les vuit del vespre, el partit de Lliga amb l'Osasuna. La intenció era poder-hi anar en avió, però també s'avaluava el tren i l'autocar. La possibilitat de fer el desplaçament en tren però, ja està descartada. De fet, l'agència de viatges del RACC ha comunicat que mai es va pensar en fer el viatge en tren. I a hores d'ara, passades les 13 hores, és molt probable que l'Osasuna-Barça no s'acabi jugant.

De fet, perilla el partit i tota la jornada, doncs el caos aeri ha deixat molts àrbitres sense poder volar. No es descarta doncs, que la Lliga de futbol professional opti finalment per ajornar la jornada o part dels partits en funció de la situació.

Cal recordar que si la LFP i la Federació no ajornés el partit, el Barça haurà de fer acte de presència com sigui o perdria els tres punts. L'agència de viatges del RACC ha preparat els autocars per fer el desplaçaments per carretera. La premsa i els aficionats que fan el desplaçament amb el primer equip encara es troben a l'aeroport en espera de notícies, però els germans de Messi, Matias i Rodrigo, i alguns Veterans del Barça que acostumen a viatjar amb l'equip ja han marxar del Prat farts d'esperar.

stats