Barça
Esports Barça 23/05/2011

Guardiola: "Hi ha una cosa que és el desig, les ganes de transcendir, això et fa ser campió d'Europa”

El tècnic del Barça es desfà en elogis del United i diu que no se sent pas favorit: “Si els meus jugadors s'hi senten els diré que estan molt equivocats i els ensenyaré una vídeos per demostrar com juga Chicharito, Park, Rooney...”

Albert Solé
1 min
Pep Guardiola.

BarcelonaA sis dies de la final de la Champions Pep Guardiola ha començat a preparar l'entorn per a un final contra el Manchester United que no serà gens fàcil. Des d'Anglaterra diuen que aquest United és pitjor i amb menys estrelles que fa dos anys a Roma, però Guardila ho nega: "No sé si els aficionats o els mitjans estan acostumats a veure sovint el United, però quan els veus jugar sovint els valores més. Jo vaig anar a veure la tornada amb el Shalke i van jugar amb un 11 diferent a l'habitual i van jugar a un gran nivell. Li tinc molt respecte al United i ens prepararem fort", i ha afegit: "D'aquell 11 de Roma només Ronaldo no està, i han tornat a guanyar la Lliga i estan en aquesta final. Quan més veus aquest equip més t'adones de les bones coses que fa aquest equip".

Guardiola també ha parlat d'aquell sisè sentit que et fa guanyar les finals: "Hi ha una cosa que és el desig, les ganes de transcendir en el futbol, això et fa ser campió d'Europa, això et dóna aquest punt de més respecte el contrari; si ens estalviem la cursa de 5 metres, si ens estalviem aquella pressió, serà tot molt més complicat".

El tècnic també ha parlat del suposat favoritisme del Barça en aquesta final: "El paper de favorit no et porta enlloc, sentir-se favorit contra un United a Londres i després de tres finals de Champions en quatre anys seria molt presumptuós per part meva, i si els meus jugadors s'hi senten els diré que estan molt equivocats i els ensenyaré una vídeos per demostrar-los qui són i com juguen Rooney, Chicharito, Park...".

stats