BARÇA
Esports Barça 27/12/2010

El proper dilluns s'inaugura la primera escola oficial del Barça al Perú

El dia 3 el Barça inaugurarà l'escola oficial del Barça al Perú, destinada a nens d'entre 6 i 15 anys, que s'exercitaran a les ordres de tècnics de l'escola del Barça

Redacció
1 min
D'esquerra a dreta, Julio Alberto Moreno (responsable FCB Escola), Hugo Sotil (ex jugador del Barça) i Xevi Marcé (responsable FCB Escola)

BarcelonaEl proper dilluns 3 de gener, el Barça inaugurarà a Lima (Perú) la primera escola oficial del club blaugrana a Perú i a Amèrica del Sud, que serà per a nens i nenes d'entre 6 i 15 anys. El tècnic català Juan José Luque en serà el director. Els nens i nenes peruans d'entre 6 i 15 anys s'exercitaran a les ordres d'entrenadors de la FCB Escola.

La FCB Escola Lima té com a objectiu principal la formació integral dels nens, basada en el respecte pels drets i les llibertats fonamentals, i es regeix pels principis de convivència i esportivitat. Els nens i nenes que en prenguin part seran organitzats d'acord amb seu nivell futbolístic i seran estimulats dia rere dia per entendre els seus propis punts febles i treballar per superar-los.

Durant aquesta darrera setmana i fins al final del 2010, quinze entrenadors peruans estan sent formats amb sessions teòriques i pràctiques pels màxims responsables de l'Escola del Barça: Julio Alberto Moreno i Xevi Marcé. Tots dos, més de l'entrenador català Juan José Luque, que serà el director tècnic de la FCB Escola Lima, seran els responsables del bon funcionament d'aquest nou projecte del club blaugrana.

stats