COPA D'ESPANYA - FUTBOL SALA
Esports Barça 06/02/2011

El Barça Alusport aconsegueix la seva primera Copa de la història davant ElPozo (3-2)

La secció de futbol sala del Barça aconsegueix el primer títol gran de l'era Marc Carmona després d'imposar-se al vigent campió, ElPozo Múrcia, amb dos gols de Wilde i un de Chico

David Jover
2 min
Wilde celebra un gol

BarcelonaJavi Rodríguez fa dinou anys que és professional. En aquest temps ha guanyat tots els títols possibles a nivell de clubs i seleccions però només li faltava un, la Copa d'Espanya. Però ja la té. El destí ha fet que l'aconsegueixi amb el Barça Alusport, l'equip de la seva vida.

Ha estat un partit maco, obert, i on ElPozo, que és el millor equip del món jugant amb el marcador en contra, s'ha arriscat i no ha tingut cap por en situar el porter-jugador amb Mauricio quan encara restaven 12 minuts per acabar el matx. Però el Barça, que és el millor equip de la Lliga en l'aspecte defensiu, l'ha sabut parar a gairebé cada acció i quan no ha estat possible sempre ha aparegut el millor jugador del partit, Cristian.

El porter madrileny del Barça ha fet un autèntic recital d'aturades i ha mantingut en vida els seus durant els darrers minuts de partit. Però els herois de la tarda, en l'aspecte golejador són dos brasilers. Wilde i Chico han estat els autors dels tres gols blaugrana en la primera final que ha disputat el conjunt de Marc Carmona en la seva història. El pivot, exjugador de ElPozo, ha marcat els dos primers gols del partit i això ha fet que el Barça es cregués que podia vèncer, que no és inferior a ningú. El tercer, obra de Chico, ha deixat les coses molt ben encarades tot i que Álvaro i Salgado retallessin distàncies (3-2).

Així doncs el Barça Alusport suma la seva primera Copa d'Espanya de la història. És el primer títol important de la secció després d'haver ascendit a la Divisió d'honor fa cinc temporades. És el títol que culmina una aposta pel futbol sala de molts anys enrere i que de ben segur serà el primer de molts.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Fitxa Tècnica:

2-ELPOZO MÚRCIA: Raúl, Kike, Álvaro, Mauricio i Vinicius -cinc inicial-; Barroso, Àlex, Dani Salgado, De Bail, Saúl.

3-BARÇA ALUSPORT: Cristian, Torras, Chico, Javi Rodríguez i Wilde -cinc inicial-;Fernandao, Lin, Carlos, Saad, Lin

Gols: 1-0 Wilde (2'), 2-0 Wilde (12'), 3-0 Chico (25'), 3-1 Álvaro (27'), 3-2 Salgado (40')

Pavelló: Pedro Delgado de Segòvia. 3000 espectadors

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats