FUTBOL SALA
Esports Barça 07/05/2011

El Barça Alusport aconsegueix la primera edició de la Copa del Rei davant l'Inter Movistar (4-3)

La il·lusió del novell ha superat la veterania i l'experiència de l'Inter Movistar, que ha vist com el Barça Alusport el superava en el temps extra

David R. Jover
Wilde i Cristian amb la Copa

BarcelonaEl segon trofeu de la temporada ja és al sarró. La secció de futbol sala del Barça s'ha fet gran i a més d'arribar a les finals, que era el mínim que se li exigia aquesta temporada, les guanya. Sap patir, sap fer patir i sap quan ha de donar el cop definitiu.

Aquesta nit la sort ha estat del costat blaugrana. No es pot negar. L'Inter Movistar ha estat més valent i li ha anat bé durant quaranta minuts, però a la pròrroga ho ha pagat car.

L'inici de partit ha estat marcat per un ràpid gol d'Eka al 2' de partit. Però res és definitiu en el món del futbol sala, perquè tot pot canviar. A les acaballes del primer temps Wilde ha marcat un bon gol des de gairebé deu metres després d'engaltar un fort xut que Juanjo no ha pogut aturar. Era l'1-1. A la represa l'Inter s'ha tornat a avançar amb un gol de Fernandao en pròpia porta (1-2 al 26') però després de molt intentar-ho les taules han tornat gràcies a un altre gol en pròpia de Schumacher (2-2 al 34'). Amb aquest marcador s'ha arribat al final dels quaranta minuts reglamentaris. I tot això amanit amb Paco Sedano, que ha substituït Cristian, que s'ha lesionat tot just començar.

Pròrroga decisiva

En el temps extra, que ha tingut dues parts de cinc minuts, Inter i Barça s'han repartit el domini. En els primers cinc l'equip madrileny s'ha mostrat superior i gràcies a un gran gol de Schumacher s'ha avançat (2-3 al 41'). Amb aquest resultat ha finalitzat la primera part de la pròrroga, però a la segona tot ha donat un gir. El Barça s'ha crescut i primer Torras al 48' (3-3) i després Lin al 49' (4-3) han remuntat i han donat la Copa al Barça. En un minut el Barça ha passat d'estar mort a ser campió. La il·lusió i les ganes de fer història han pogut amb l'experiència i la veterania.

El proper repte del Barça Alusport ara mateix és la Lliga.