FUTBOL SALA
Esports Barça 17/06/2012

Lozano i Sedano lideren el triomf del Barça Alusport contra ElPozo (4-1)

Els homes de Marc Carmona remunten el gol inicial de Miguelín i guanyen en el darrer partit al Palau Blaugrana de Javi Rodríguez, que ha estat ovacionat

D.r. Jover
Javi Rodríguez en el moment d'acomiadar-se del Palau

BarcelonaEl Barça Alusport ha superat aquest diumenge ElPozo Múrcia per 4-1 en el tercer partit de la final de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Amb aquest triomf el Barça se situa amb un 2-1 a l'eliminatòria i haurà de sentenciar la final en un dels dos partits a Múrcia el proper cap de setmana. El darrer partit de Javi Rodríguez al Palau Blaugrana ha acabat de la millor manera.

No ha estat un partit senzill per al Barça. Ha hagut de remar molt per remuntar el gol inicial de Miguelín (0-1). Li ha costat més del previst poder igualar les forces i no ho ha fet fins el primer minut de la segona part. Des del gol de Miguelín fins el descans el Barça Alusport ha dominat, però ha trobat a faltar més encert de Fernandao i Igor davant de porteria.

Reacció del Barça

Però en el segon temps tot ha canviat. La sort, esquiva fins el moment amb el Barça, ha aparegut quan Lin ha engaltat un xut des de la frontal que de rebot ha acabat dins. L'1-1 ha esperonat el Barça i també el Palau Blaugrana -5.668 espectadors- i poc després Gabriel, amb un cop de cap, ha fet el 2-1.

Quatre minuts després, al minut 29, Sergio Lozano ha situat el 3-1 amb un gran xut i ha donat tranquil·litat al partit, al Barça i al Palau. Els minuts finals, amb tots dos equips amb cinc faltes ha donat a ElPozo una opció per retallar diferències. A falta de quatre minuts els murcians s'han situat amb el porter-jugador, però no han creat massa perill. I en un doble penal, el Barça ha sentenciat. Lozano ha marcat el 4-1 a falta de minut i mig per acabar i ha sentenciat l'enfrontament.

Cal destacar el gran partit que ha fet Paco Sedano, que aquest diumenge ha tornat a la titularitat i ha estat una assegurança de vida per al Barça Alusport. Sens dubte el porter madrileny s'ha guanyat el poder jugar a Múrcia el quart partit.