FUTBOL SALA
Esports Barça 21/03/2012

El Barça Alusport i l'Inter Movistar disputen l'anada de les semifinals de la Copa del Rei al Palau (20.30 h)

El recent campió de la Copa d'Espanya busca un nou èxit. La tornada es jugarà a Torrejón el proper 3 d'abril

Ara
1 min
Alex i Bebe, d'ElPozo Múrcia, davant el blaugrana Fernandao

BarcelonaEn cinc dies, l'Interviu juga dos cops al Palau, avui a la Copa del Rei i el cap de setmana en lliga. Segons el tècnic local Marc Carmona, "en un duel com aquest és impensable pensar que podrem viatjar amb un marcador que ens doni tranquil·litat per afrontar la tornada. Veig molt difícil que algun dels dos equips pugui decidir l'eliminatòria al Palau. Serà un partit molt igualat".

L'entrenador del Barça Alusport creu que el Barça i l'Inter són dos equips que poden guanyar a qualsevol pista i es mostra satisfet de com arriba el seu equip: "L'equip està bé. Dissabte vam acusar una mica la Copa, però la bona notícia és que podré comptar amb els 12 jugadors". Per tant, el conjunt al complet per afrontar el tercer compromís de la temporada contra els madrilenys. El balanç és d'una victòria blaugrana, a les semifinals de la Copa d'Espanya (4-1), i una victòria de l'Inter, a la final de la Supercopa d'Espanya (3-4).

Adalberto Nunes da Silva 'Betao' és la gran novetat de la convocatòria de Chema Jiménez per al partit d'aquest dimecres al Palau. El pivot brasiler s'ha recuperat de la lesió muscular que es va fer fa quinze dies. La llista la completen Amado, Juanjo, Rafael, Tobe, Ortiz, Matías, Álvaro, Bateria, Hugo, Genario i Eka

stats