FUTBOL SALA
Esports Barça 28/05/2011

El Barça Alusport s'emporta el primer partit després d'una gran remuntada (4-7)

En un partit marcat per les errades, el Barça Alusport s'ha endut el primer partit de les semifinals disputat a Santiago. Torras amb tres gols, el millor blaugrana

David R. Jover
Fernandao

BarcelonaLes remuntades li agraden molt, al Barça Alusport. I és que el conjunt de Marc Carmona s'ha imposat al Xacobeo Lobelle de Santiago per 4-7 després d'anar perdent per 3-1 al descans.

L'equip gallec ha estat molt superior al català durant els primers deu minuts de partit, però a la represa s'ha vist superat pel bon joc i les ocasions del conjunt blaugrana, que a poc a poc i amb constància ha anat remuntant.

El partit ha estat marcat per dues parts ben diferenciades. En la primera, el Lobelle ha marcat tres gols en set minuts (Diego, Raúl Campos i Rafael) i el Barça només ha pogut reduir distàncies gràcies a un llançament de doble penal d'Ari Santos. Amb el 3-1 s'ha arribat al final dels primers vint minuts.

Però a la represa tot ha canviat en un no-res. Gràcies a Fernandao, que es troba en un gran moment de forma, els catalans han fet el 3-2 i dos minuts més tard Lin ha fet el 3-3 al 24' de partit. L'alegria, però, s'ha esvaït al 26' quan Aicardo ha fet el 4-3.

Aleshores el Barça s'ha encomanat de nou a Lin i Jordi Torras, que en cinc minuts han capgirat el marcador. El 4-4 de Lin ha arribat al 30' i el 4-5 de Torras al 35'. Quan el Lobelle s'ha vist per sota ha tret el porter-jugador i li ha sortit malament, perquè Saad al 38' ha sentenciat amb el 4-6 i després Torras al 39' ha deixat el 4-7 definitiu.

Ara el Barça Alusport té el proper dissabte la primera oportunitat de sentenciar l'eliminatòria i plantar-se a la primera final de la seva història.