FUTBOL SALA
Esports Barça 05/11/2011

El Barça Alusport aconsegueix un triomf de prestigi a Santiago (1-4)

Dos gols de Torras, un de Sergio Lozano i un altre d'Ari Santos han donat al Barça tres punts més en una pista complicada i que serveixen per seguir en el lideratge

Sergio Lozano intenta arribar a la pilota

BarcelonaTres punts més i ja en són 26 els que té el Barça Alusport, el líder de la Primera Divisió. El triomf d'aquest migdia a Santiago reforça encara més un equip que tot i les baixes segueix sumant i es manté en el primer lloc.

Sense Saad, encara recuperant-se de la lesió al genoll ni Igor el Barça Alusport s'ha endut tres punts del Fontes do Sar, un pavelló molt complicat pels rivals a causa del gran ambient. Els de Marc Carmona s'han avançat al 15' de partit gràcies a un gol de Torras (0-1). Amb aquest mínim avantatge s'ha arribat al descans tot i les ocasions per ambdós equips.

A la represa és quan més emoció hi ha hagut. El Lobelle ha empatat al 25' gràcies a Raúl Campos, però en els darrers cinc minuts el Barça Alusport ha ofert una classe magistral de defensa i control de partit. Primer Ari Santos al 35' i després Torras al 36 han situat l'1-3 que ha donat tranquil·litat als catalans. Els de Tomás de Dios ho han intentat de totes les maneres possibles però entre Cristian i la defensa han evitat que els gallecs retallessin distàncies. En el minut final Torras ha fet l'1-4 definitiu que dóna tres punts més als de Carmona, que són primers empatats a punts amb ElPozo Múrcia.

Derrota inesperada

El Marfil Santa Coloma va caure ahir al Jacint Verdaguer per 1-3 contra l'Azkar Lugo, el cuer de la categoria. El conjunt de Sergio Mullor no es va sentir còmode en cap moment i no va poder superar el conjunt gallec, que estava molt necessitat de punts.