FUTBOL SALA
Esports Barça 12/11/2011

El Barça Alusport no té pietat de l'OID Talavera (13-2)

Els de Marc Carmona sumen tres punts més en un partit en què els de Talavera han hagut de jugar més de 23 minuts amb un jugador de camp fent de porter

D.r. Jover
1 min

BarcelonaL'expulsió de Víctor López al 17' de partit ha estat clau per al Talavera. Tot i que quan ha succeït els de Talavera de la Reina ja perdien per 5-0, el fet que no tinguessin porter suplent -el porter titular està lesionat i el tercer porter s'ha fet mal a l'escalfament- ha fet que l'hispanobrasiler Kel assumís la funció de porter-jugador.

Això ha dotat els visitants de més control de pilota, però també de més precarietat defensiva, ja que quan els de Marc Carmona han recuperat l'esfèrica han aconseguit marcar més d'un gol des de la seva pista. El partit, a més, ha servit per donar minuts als més joves. Joselito, de 20 anys i procedent del Benicarló, ha fet el seu debut amb el primer equip i ha pogut fer-se un lloc al marcador. Marc Tolrà, que en els darrers partits també ha gaudit de minuts, també ha aconseguit marcar un gol, el desè.

Aquests 13 gols són un nou rècord per als blaugrana, que a la Lliga Nacional de Futbol Sala mai havien marcat tants gols. La millor marca anterior van ser els 10 gols que va marcar al Guadalajara la temporada passada.

El Marfil s'endú un punt de Tudela (3-3)

D'altra banda el Marfil Santa Coloma va empatar a tres gols a la pista del Ríos Renovables Ribera Navarra i suma d'aquesta manera el desè punt de la temporada. Els de Sergio Mullor van saber patir i van aconseguir l'empat després d'anar per darrera en el marcador (2-0). Els gols van ser obra de David Busquets, Albert Segura i Lolo Jarque.

stats