FUTBOL SALA
Esports Barça 06/07/2011

El Barça Alusport tindrà com a rivals el Riga i dos clubs de la ronda preliminar

El Barça de futbol sala, que debuta a la Copa de la UEFA, ha quedat enclavat en el grup 2 que, a més, jugarà els seus partits a la pista del letó Nikars Riga

Efe
1 min
Un moment de la final de la lliga de futbol sala / PERE VIRGILI

NióEn el seu debut a la Copa de la UEFA de futbol sala, el Barça Alusport s'enfrontarà a la fase principal a l'amfitrió, el Nikars Riga, i haurà d'esperar per conèixer els seus altres dos rivals, que sortiran de la ronda preliminar.

En el sorteig celebrat aquest matí a Nió, s'han decidit els aparellaments de les rondes preliminar i principal de la Copa de la UEFA de futbol sala. El Barça Alusport ha quedat enquadrat en el grup 2, que disputarà els seus partits a Letònia del 24 de setembre al 2 d'octubre, i s'enfrontarà a l'amfitrió, el Nikars Riga, i a dos equips més que sortiran de la fase prèvia.

Aquests rivals seran, d'una banda, el guanyador del grup C (Tornado Chisinau, Leotar Trebinje bosnià, Falcao Estocolm suec, i Encamp d'Andorra) i el guanyador del grup E (Gyor hongarès, Helvecia Futsal London, Stella Rossa de Viena i Anzhi Tallinn d'Estònia).

Els dos millors equips de cada grup a la ronda principal accediran al sorteig de la ronda elit, que se celebrarà l'11 d'octubre, on ja hi són el Città di Montesilvano, l'Sporting de Portugal, el Kairat Almaty i l'Aran Naxçivan. Els quatre millors jugaran la fase final, que es disputarà a l'abril.

stats