SEGONA DIVISIÓ
Esports Barça 11/05/2011

El Barça B suma un punt al camp de la Ponferradina (2-2)

Els homes de Luis Enrique han aconseguit treure un punt després d'anar perdent en dues ocasions

Redacció
1 min
Jonathan Soriano, el màxim golejador blaugrana, en acció davant del Girona.

BarcelonaLa Ponferradina ha consumat el seu descens a Segona B amb el seu empat contra el Barça B en un partit en què l'equip lleonès ha fet el possible per endarrerir la seva destinació, però necessitava guanyar i no ha pogut passar de l'empat.

Els de Luis Enrique han amenaçat primer amb un llançament de falta de Jonathan Soriano que ha aturat Mackay i amb un mà a mà que no ha resol Edu Oriol, però poc a poc la 'Ponfe' ha començat a deixar-se veure més en atac, a generar perill i, així, ha aconseguit avançar-se gràcies a una rematada de cap de Saizar.

El canvi en el marcador no ha modificar el que passava en el terreny de joc, amb un Barça protagonista d'un domini estèril i una Ponferradina voluntariosa i disposada a tornar a colpejar en jugades aïllades.

La reacció del Barcelona B ha quedar ajornada fins després del descans, però poc després Jonathan Soriano ha aconseguir l'empat amb un excel·lent xut des de fora de l'àrea.

El cop no ha intimidat a una Ponferradina molt voluntariosa i, complint amb la seva obligació d'intentar guanyar, ha buscat el segon i ho va aconseguit amb un penal comès sobre Yuri que ha marcat el propi brasiler.

El gol ha propiciat bons minuts per als locals, però el pas del temps ha portat més espais per al Barcelona B i oportunitats per empatar com la que no ha desaprofitat Edu Oriol, que ha batut per baix a Mackay.

Però el marcador ja no ha canviat i ha resultat suficient per a certificar el descens de la Ponferradina a Segona B.

stats