HANDBOL
Esports Barça 23/03/2011

El Barça supera el Granollers en un dels millors derbis dels darrers anys (36-29)

El Barça Borges ha sumat contra el Granollers la 23a victòria de la temporada que l'apropa una mica més al títol de Lliga

David Jover
Iker Romero

BarcelonaFraikin Granollers i Barça Borges han donat espectacle al Palau Blaugrana. Tots dos equips sabien de la importància del matx i han ofert un gran espectacle en un partit on s'ha demostrat el per què del liderat dels blaugranes i també el tercer lloc d'un meritori Fraikin Granollers.

En la primera part el matx ha estat molt igualat. De l'1-2 inicial s'ha passat al 7-3 gràcies a l'eficàcia d'Iker Romero i Konstantin Igropulo, que aquesta nit han sortit en el set inicial en detriment de Nagy i Rutenka.

Arran d'un temps mort de Manolo Cadenas, el conjunt vallesà ha començat a jugar amb més intensitat i més ganes i ha empatat el matx a 11 pocs minuts abans del descans. Tot i així, després dels primers trenta minuts els locals han marxat als vestidors tres amunt, 16-13.

A la represa, el Barça Borges s'ha mostrat més eficient en el llançament de sis metres i gràcies a Nagy i Juanín ha pogut marxar per vuit gols en el marcador, una renda que no feia justícia al joc del Granollers, però que evidencia que la diferència física i de fons de banqueta que posseeix el Barça.

Al final, el Barça Borges ha vençut per set gols, 36-29, i això el manté líder de l'Asobal amb sis punts de diferència sobre el segon, el Ciudad Real.