Esports Barça 19/04/2011

El Barça Borges es desfà del Cuatro Rayas Valladolid amb facilitat (36-23)

La bona actuació de Daniel Saric, autor de disset aturades, i d'Iker Romero, set gols, donen al Barça Borges dos punts més que el situen a un pas de guanyar la Lliga Asobal

El pivot del Barça Oneto intenta el llançament davant la clara falta de la defensa castellana.

BarcelonaTot apuntava que el Valladolid seria un rival incòmode, com sempre en les seves visites al Palau. Els homes de Juan Carlos Pastor visitaven el líder disposats a posar de nou en problemes als blaugranes i mantenir el seu tercer lloc a la Lliga.

L'equip de Pascual ha arrencat connectat, però excessivament desencertat en els seus llançaments. En els primers sis minuts fins a cinc ocasions han fallat els blaugranes, mentre que el Valladolid no ha deixat escapar gairebé cap de les seves ocasions davant Sjöstrand (2-4, min. 6).

No obstant això, el Barça ha donat la volta a aquesta dinàmica i amb l'entrada en escena de Juanín García, ha donat un gir. Aquest mateix joc ràpid que ha beneficiat els blaugranes per a revertir el partit també ha provocat que aquest es descontrolés i els dos equips han iniciat un cúmul d'errors i pèrdues de pilota que en general ha estat la tònica del primer temps.

Tot i així Pascual ha encertat en donar entrada a Daniel Saric al quart de partit davant la poca inspiració de Sjostrand per aturar les arribades dels visitants. El bosni ha acabat amb més d'un 50% d'encert després d'aturar 17 dels 32 llançaments que va rebre.

Fins a set ocasions ha desbaratat Saric als visitants en quinze minuts, amb el que s'ha guanyat una encesa ovació del Palau i ha desesperat el Valladolid, que ha marxat al descans quatre gols per sota (16-12).

En el segon temps el Barça ha estat minut a minut apunyalant la defensa del Valladolid, mentre que Saric feia la resta (17 aturades en tot el partit). Als tretze minuts, la diferència en el marcador ja era d'onze punts, una distància inabastable fins al final (36-23).

Ara, el Ciudad Real és els proper escull per alçar la Llig. Si els de Pascual guanyessin al camp dels manxecs aixecarien la Copa.