HANDBOL
Esports Barça 20/07/2011

El Barça Intersport debutarà a Europa a casa amb el Chambéry

Aquest migdia s'ha conegut el calendari europeu per a la temporada 2011/12. En la fase de grups, que començarà a l'octubre, el Barça debutarà amb el Chambéry

Redacció
1 min

BarcelobaL'EHF ja ha fet oficials els enfrontaments de la fase de grups de la Lliga de Campions per a la nova temporada, la 2011/2012. El Barça Intersport ja sap amb qui es trobarà en la fase de grups.

Els de Xavi Pascual començaran la competició europea el primer cap de setmana d'octubre al Palau Blaugrana davant el Chambéry, un rival ja conegut pels blaugranes, ja que la temporada passada també s'hi van enfrontar a la fase de grups.

El primer desplaçament del Barça Intersport serà a Suïssa. Els blaugranes s'enfronten per primera vegada al Kadetten Schaffhausen, durant el segon cap de setmana d'octubre.

Els de Pascual visitaran la pista del Croatia Osiguranje Zagreb. Aquest partit es disputarà el 22 o 23 d'octubre, i coincidirà la mateixa setmana que un dels enfrontaments més complicats en Lliga Asobal, el partit contra el Valladolid, al Palau.

stats