Barça B
Esports Barça 11/07/2011

El Barça B d'Eusebio ja s'ha posat en marxa

A la primera sessió de la pretemporada no hi eren Jonathan dos Santos, amb permís especial, ni tampoc Sergi Gómez, Rafa Alcántara i Deulofeu, amb la la selecció espanyola sub-19. Jonathan Soriano sí que hi era mentre no troba equip

Redacció
1 min
Saúl Berjón, Marc Bartra i Oriol Romeu en el primer entrenament del Barça B de l'estiu.

Sant Joan DespíEl Barça B 2011/12 ja està en marxa. El nou projecte que lidera Eusebio Sacristán s'ha posat en marxa aquest dilluns a la ciutat esportiva Joan Gamper. El filial blaugrana inicia el curs amb una doble sessió d'entrenament de matí i tarda.

El cos tècnic ha dividit el grup en dos. Així, a les 10 del matí, onze jugadors saltaven a la gespa de Sant Joan Despí: Bartra, Riverola, Romeu, Rosell, Dalmau, Saúl, Lobato, Oier, Masip, Sergi Roberto i Planas. Un segon bloc portava a terme les tradicionals proves mèdiques de principi de curs: Isaac Cuenca, Kiko Femenía, Gustavo, Jonathan Soriano, Balliu, Espinosa, Miño, Montoya, Armando, Muniesa, Ilie, Carmona i Tello.

A la tarda és al revés, és a dir, el primer grup passarà la revisió i el segon completarà el treball de camp. Els quatre absents han sigut Rafa Alcántara, Deulofeu i Sergi Gómez, concentrats amb la selecció espanyol sub-19, i Jonathan dos Santos, amb permís especial del club.

Després d'aquestes dues sessions a la ciutat esportiva, el Barça B es traslladarà a l'Empordà, concretament a Navata. El conjunt barcelonista sortirà dimarts al migdia, i a la tarda hi completarà el primer entrenament de l'estada. S'hi quedaran del 12 al 18 de juliol.

stats