BARÇA

Bartomeu: "A Madrid han aprofitat l’ocasió per intentar fer mal al Barça i no se n’han sortit"

El president del Barça diu a RAC1 que no denunciaran el soci Jordi Cases perquè tenen evidencies que qui va filtrar les xifres de Neymar no va ser ell, i avança que no descarta una querella contra 'El Mundo'

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha estat entrevistat aquest dilluns al matí a 'El món a RAC1'. "Mai m'havia imaginat ser president del Barça", ha reconegut el president, que ha explicat què li va dir el ja expresident Sandro Rosell. "Rosell em va trucar després del partit del Llevant. L'endemà vam estar parlant unes 4 o 5 hores. No el vam poder convèncer".

Bartomeu ha valorat l'actualitat del club. "El que ens fa grans és que un soci pugui canviar la història del club. És el que ens fa diferents. Cases és propietari del club. Cardoner va trucar a Cases dissabte a la tarda. Crec que el que ell volia, la informació del cas Neymar, ja la té", ha dit el president blaugrana sobre Jordi Cases, el soci que va presentar la querella contra Sandro Rosell pel contracte de Neymar. "Crec que darrere de Jordi Cases no hi ha ningú. Però sí que hi ha hagut algú a Madrid que l'ha agafat i l'ha fet volar molt alt. A Madrid han aprofitat l'ocasió per intentar fer mal al Barça i no se n'han sortit", ha afegit.

En tot cas, Bartomeu ha comentat que el club no té previst denunciar Jordi Cases. "Tenim certes evidències que qui va filtrar les xifres de Neymar no va ser ell", ha afirmat abans d'explicar que el club no descarta una querella contra 'El Mundo', el diari que va publicar la informació del contracte del brasiler abans que el club la fes pública.

Preguntat per la querella que té intenció de presentar l'empresa MCM contra tota la junta, Bartomeu ha dit: "No ens consta que Mario Conde faci res. Però al club, amb el que ha passat aquestes setmanes, ja no ens sorprèn res". "Si volen ampliar la querella, que l'ampliïn. Anirem a l'Audiència Nacional i explicarem el que ja vam explicar. No hi ha res més a explicar", ha afegit.

El president blaugrana ha comentat que la junta "no s'ha plantejat retirar o plantejar retirar l'acció de responsabilitat" contra l'expresident Laporta. També ha parlat sobre els horaris dels partits del primer equip de futbol: "Martino té raó. El tema horaris és un desgavell, però és difícil arreglar-ho. La televisió és un negoci".

Preguntat sobre les renovacions del primer equip, ha afirmat: "Espero que la propera renovació sigui Montoya, que som al final del seu procés, i amb Piqué estem començant a parlar". I sobre Messi, ha dit: Messi no està en venda. Volem seure sense pressa amb el seu pare, el seu agent, i fer que sigui el més ben pagat, perquè s'ho mereix".