BARÇA

Bartomeu: "Messi no està en venda. Estem treballant en la seva renovació"

El president del Barça diu amb motiu d'un fòrum per explicar la remodelació del Camp Nou que la junta treballa perquè "el millor jugador del món sigui el més ben pagat"

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha tornat a subratllar que l'argentí Leo Messi "no està en venda", i que el club blaugrana està "treballant" en la seva renovació "perquè passi pròximament". Amb motiu d'un fòrum per explicar la remodelació del Camp Nou, el president blaugrana ha insistit: "Hem manifestat aquests últims mesos que volem que el millor jugador del món sigui el més ben pagat. Estem treballant en això".

"Messi no està en venda i ningú [de la directiva] vol vendre'l. És un dels nostres. Té l'ADN del Barça, i se n'anirà quan ell vulgui", ha afegit. L'argentí va ser l'artífex aquest cap de setmana d'una nova victòria del Barça al camp del Reial Madrid (3-4), on Bartomeu ha assegurat que va sentir "una gran satisfacció". "No va ser una sorpresa, sinó una constatació del que hem estat veient els últims anys. Tenim els millors jugadors del món i van demostrar que ho segueixen sent", ha dit.

Ha refusat referir-se a la notícia que el Comitè Tècnic d'Àrbitres ha demanat que s'obri un expedient a Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo per les seves crítiques a Undiano Mallenco –"no parlem d'altres clubs", ha dit–, encara que ha tornat a posicionar-se en relació amb el cas Neymar, en què el club està imputat per l'Audiència Nacional.

"M'agradaria que no hi hagués una mà negra. El cas és que s'està interpretant el pagament de 40 milions d'euros, dels quals ja hem abonat impostos al Brasil, i no podem fer-ho dues vegades. El que ens ha sorprès és que tot ha anat molt ràpid des que un soci va interposar la demanda. Un fiscal a Madrid ho ha fet córrer tot molt ràpidament", ha argumentat Bartomeu.