Barça

Bartomeu diu a 'Sky Sports' que Messi ha de ser el més ben pagat

El màxim mandatari blaugrana insisteix en l'entrevista que l'argentí no està en venda i que Neymar està "bé i amb ganes de tornar a jugar"

Josep Maria Bartomeu ha concedit aquest dimecres una entrevista al canal esportiu britànic 'Sky Sports', on ha fet un balanç dels temes més importants del Barça. El nou president ha deixat ben clar que el club no es planteja la idea de vendre Messi i que, lluny d'això, ha de ser el més ben pagat del món.

"No sé quan es produirà [la renovació]. Només sé que Messi és el número u i que ha de ser el més ben pagat", ha comentat Bartomeu, que també ha mencionat Neymar. "He parlat amb ell i està bé, té moltes ganes de tornar a jugar. Aviat podrà fer-ho".

El projecte de l'Espai Barça
El president blaugrana també ha parlat sobre la reforma del Camp Nou, i l'ha considerat com un dels projectes prioritaris del seu mandat. "Ens queden dos anys i mig i volem modernitzar el club. Em refereixo a l'estadi, al Palau, al Museu, als altres serveis... no hi ha clubs com el nostre que estiguin a centre de la ciutat i en volem treure partit. Barcelona és una ciutat que visita molta gent. I bona part d'aquests turistes vénen a veure'ns".

En aquest punt, aclareix que si vol presentar-se a la reelecció el 2016 és per tirar endavant aquest projecte. "és una proposta molt ambiciosa i si els socis i donen el vistiplau aquest abril, sabem que no s'acabarà fins al 2021. Per això volem ser-hi, per continuar-lo".

D'altra banda, també ha dit que manté tots els projectes que es van iniciar amb les eleccions del 2010 "amb les mateixes persones excepte Sandro Rosell", i entre aquests objectius també hi ha adreçar-se als més joves: "Ara estem preocupats pels petits. Per explicar-los què és el Barça, quins són els seus valors i quines són les seves estrelles".

Sobre el càrrec de president, ha reiterat que "mai no havia pensat" en ser el màxim mandatari del Barça, tot i que ha explicat una anècdota sobre quan va decidir que volia ajudar el club. "Va ser després de la final d'Atenes del 1994. Estava amb alguns amics, com Sandro Rosell i quatre membres de l'actual directiva. Vam pensar que podíem fer alguna cosa pel club i la ciutat. I ho vam fer".