Barça

Bartomeu compareix a la comissió del Brasil que investiga el fitxatge de Neymar

El president del Barça ha parlat en qualitat de testimoni representant del club en un procés que no té relació amb el de l'Audiència Nacional

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha comparegut aquest divendres al matí al jutjat d'instrucció número 14. Segons ha informat el club blaugrana, el màxim mandatari ha actuat en qualitat de testimoni representant de l'entitat i ha hagut de contestar preguntes formulades mitjançant comissió rogatòria per la procuradoria de la República de Santos (Brasil).

"Fins on el Barça té coneixement, aquesta comissió rogatòria pretén aclarir a les autoritats del Brasil si les societats vinculades al pare del jugador Neymar Jr. han liquidat correctament els impostos en aquell país", explica el comunicat del club.

El Barça, a més, ha volgut aclarir que "aquesta comissió no té cap relació amb el procediment que se segueix a l'Audiència Nacional, i que no hi ha cap procediment obert, ni al Brasil ni a Espanya, contra aquestes societats o contra el jugador o el seu pare per aquest motiu".