BARÇA

Bartomeu: "El contracte que hem fet amb Neymar i amb el Santos és totalment legal"

En una entrevista a Teledeporte, el president blaugrana diu que el Barça és un dels pocs clubs que està al corrent de pagament amb Hisenda i que, per tant, està tranquil

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha estat entrevistat aquest dijous a la nit al programa 'Estudio Estadio' de Teledeporte. Sobre el contracte de Neymar, Bartomeu ha reiterat que el club ha actuat dins la legalitat vigent. "Les negociacions pel fitxatge de Neymar s'han fet dins la legalitat vigent. Defensarem els nostres interessos amb tota la fermesa que toca. Ho explicarem on sigui", ha dit Bartomeu.

El màxim dirigent blaugrana ha destacat que la contractació del brasiler "s'ha fet de la manera més neta i legal". "És un dels jugadors més desitjats del món i potser per això es parla tant d'aquest fitxatge", ha afegit. Preguntat per la imputació del club, Bartomeu ha dit: "Estem tranquils, som uns dels pocs clubs que estan al corrent de pagament amb Hisenda, jo crec que en aquest sentit el Barça és un club exemplar. El contracte que hem fet amb Neymar i amb el Santos és totalment legal. Les negociacions, les transaccions, els contractes, tot s'ha fet de manera legal i ara faríem exactament el mateix".

Bartomeu també ha parlat sobre el futur nou Camp Nou: "És un projecte de club, no de la junta directiva. El Camp Nou necessita modernitzar les instal·lacions", ha explicat. El president blaugrana també s'ha referit al descens de públic a l'estadi durant els partits del primer equip de futbol: "Hem notat un descens d'assistència però això ha estat per culpa de la Copa del Rei i el mal temps", ha argumentat, i ha afegit: "Tenim una llista d'espera de possibles abonats i hi ha partits on no podem vendre totes les entrades que el públic voldria".

Aquest dijous es va saber el lloc i la data on es jugarà la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Madrid. "Ens agrada la data perquè si tot va bé la setmana següent estarem jugant les semifinals de la Champions. L'afició del Barça segur que es bolcarà amb l'equip i haurem de fer sorteig d'entrades", ha assegurat el president del Barça.

Per acabar, Bartomeu també ha parlat sobre el procés català. "El Barça és futbol, mai entrarà en política. Com a club catalanista sempre estarem al costat del que decideixi el poble català", ha explicat.