BARÇA

Bartomeu visita els jugadors abans de l'entrenament

Iniesta, Puyol i Neymar, que arrosseguen molèsties, s'han exercitat al marge de l'equip

Després de superar el Llevant en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei dimecres i de la dimissió de Sandro Rosell com a president del club, el primer equip del Barça ha tornat aquest divendres al matí als entrenaments.

Abans de sortir a exercitar-se a la Ciutat Esportiva, els jugadors i el cos tècnic han rebut la visita del nou president del club, Josep Maria Bartomeu, que ha volgut parlar uns minuts amb ells. El nou màxim dirigent del club, acompanyat pel director esportiu, Andoni Zubizarreta, s'ha reunit primer amb el tècnic, Gerardo 'Tata' Martino, i amb els capitans i després s'ha trobat amb tot l'equip al vestidor.

Ja sobre la gespa, Andrés Iniesta −amb molèsties al genoll−, Carles Puyol −amb una contusió a la cama esquerra− i Neymar −que es recupera d'esquinç als tendons peroneals− han fet treball específic mentre la resta de l'equip ha començat a preparar el partit d'aquest diumenge contra el Màlaga. El tècnic del primer equip, Gerardo 'Tata' Martino, ha cridat Dongou, del Barça B, per completar l'entrenament.