RECULL ARTICLES D'OPINIÓ

"Sembla més fàcil declarar la independència que aconseguir una selecció pròpia": les opinions de la premsa esportiva

Els columnistes de la premsa esportiva d'aquest dilluns parlen del partit entre Catalunya i Euskadi, del Barça-Madrid de bàsquet, de la decisió del TAS, entre d'altres

Els columnistes de la premsa esportiva d'aquest dilluns:

J. M. Artells, director adjunt de 'Mundo Deportivo'
"El tradicional partit de la quadribarrada és avui una cita obligada que es salva per l'orgull dels jugadors, el coratge de la Federació Catalana i la passió i la fidelitat dels aficionats".

Sergi Pàmies, a 'La Vanguardia'
"En pocs anys el partit de Catalunya ha passat de ser el gran què de la mobilització sobiranista a què, a causa de l'acceleració supersònica de la història, avui sembli més fàcil declarar la independència que aconseguir una selecció pròpia en competicions oficials".

Xavier Vinyals, al diari 'el Periódico'
"Catalunya no ha de descartar participar en els propers Jocs de Rio 2016 i de Tòquio 2020, ni en els pròxims Mundials ni en els Europeus de l'esport que sigui, si els esdeveniments polítics del 2015 ho fan possible".

Àlex Gozalbo, al diari ARA
"Xavi Pascual ha sabut aprofitar les adversitats per fer créixer l'autoestima d'un equip que ho passarà malament però que mai no es rendeix".

Juanma Iturriaga, al diari 'El País'
"En aquesta primera presa de contacte, el Barça surt reforçat no només pel triomf, sinó perquè durant tot el partit va donar la sensació de tenir les coses més clares, les idees més fresques, la convicció més ferma en el seu joc".

  Joan Beumala, a 'L'Esportiu'
"Què carall hi fan Samper i Traoré (aquests prometen) cremant partits al B? Què carall hi fan Sergi Roberto, Masip i el mateix Montoya (jo el traspassaria amb un dret de recompra i llestos) mirant-s'ho des de la tribuna...?".

Joan Vehils, director del diari 'Sport'
"Saben que si s'aplica el reglament al peu de la lletra, el dia següent hauran de fer el mateix amb tots els clubs que cometin el mateix error, i com que n'hi ha, poden causar un greu problema en la política de fitxatges del futbol europeu".