Lliga de Campions
Esports Barça 27/04/2011

Van Basten: "Després d'haver vist un partit del Barça et passen les ganes de veure jugar als altres"

L'exjugador i tècnic holandès diu la que la final de la Champions serà United-Barça i compara els blaugrana amb els Globetrotters a 'La Gazzetta dello Sport'

Efe
1 min
Marco Van Basten.

BarcelonaL'exjugador i tècnic holandès Marco van Basten assegura que el Barça de Pep Guardiola, tot i haver perdut recentment la Copa del Rei contra el Reial Madrid, "ha de proclamar-se guanyador de la Lliga de Campions aquest any perquè és el millor equip".

"És l'equip més llest, el millor i el més espectacular. Conec poc a Guardiola, he parlat amb ell un parell de vegades, però el seu joc és pur divertiment. Messi és el millor, però el cap en el camp Xavi és formidable", afirma Van Basten en una entrevista publicada avui pel diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport.

L'holandès subratlla que l'equip català és "la meravella de les meravelles" i assegura que veure jugar el Barça és com estar davant els Harlem Globetrotters, ja que el futbol que practiquen els de Guardiola és "musical, com un concert".

"Després d'haver vist un partit del Barcelona et passen les ganes de veure jugar als altres", assenyala Van Basten, que indica que el Reial Madrid és "un bon equip" perquè marca molts gols, encara que -insisteix- "no juga com el seu màxim rival".

Sobre l'entrenador blanc, el portuguès José Mourinho, Van Basten explica que no el coneix gaire i reconeix que qui més li ha parlat d'ell és el seu compatriota de l'Inter Wesley Seijder.

"Mourinho ha guanyat molt, però guanyar no ho és tot", refereix l'holandès durant l'entrevista, en què insisteix que la final de la Lliga de Campions serà Manchester United-Barça.

stats