BARÇA
Esports Barça 29/06/2011

Batista pronostica que Messi tindrà "molt bon" rendiment a la Copa Amèrica

"Tenim la sort de comptar amb el millor del món. Et defineix el partit en qualsevol moment", ha dit Batista en declaracions a Ràdio La Red de Buenos Aires

Efe
1 min
Batista, seleccionador d'Argentina. LEO LA VALLE / EFE

Buenos AiresEl seleccionador argentí, Sergio Batista, ha tornat a elogiar el seu jugador estrella, Lionel Messi, en opinar que tindrà un "molt bon" rendiment a la Copa Amèrica i ha afirmat que el seu desafiament personal serà saber envoltar l'astre del Barcelona.

A hores del debut d'Argentina en el torneig, aquest divendres davant Bolívia, el tècnic ha considerat que Messi és l'únic davanter indiscutible de l'equip albiceleste. "Tenim la sort de comptar amb el millor del món. Et defineix el partit en qualsevol moment", ha dit Batista en declaracions a Ràdio La Red de Buenos Aires, abans d'admetre que té "un gran embolic" per decidir el trident ofensiu pel gran desenvolupament que mostren els altres sis davanters de la selecció.

"Darrere de Leo hi ha d'haver un equip", ha comentat l'entrenador i ha insistit que l'ofensiva té "un dilema" perquè els altres puntes "estan tots en molt bon nivell i han fet grans campanyes en els seus equips".

Batista ha considerat que a Messi no té a l'Argentina el reconeixement que a ell li agradaria, encara que ha confiat que en el torneig continental el davanter del Barça acabi de guanyar-se als seguidors.

En l'últim amistós amb Albània "Messi va fer coses perquè s'ensorrés l'estadi. La gent pensa que no s'identifica amb un club d'aquí. Però ja ho aconseguirà. Es guanyarà aquest reconeixement, encara que per mi ja se l'ha guanyat", ha destacat.

stats