LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 13/02/2012

Dani Alves: "A Barcelona som una mica més pessimistes que a Madrid"

Dani Alves s'ha encarregat de representar el Barça a la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels vuitens de final, amb més preguntes sobre el Madrid que sobre el Bayer

TONI PADILLA (enviat especial)
2 min
Dani Alves compareix davant la premsa a Leverkusen

Leverkusen (Alemanya)El brasiler ha deixat clar que l'equip no notarà a Europa els problemes de la Lliga: "Un dels punts forts que tenim és que sabem on som i no barrejarem les coses, són situacions i competicions diferents. La diferència de punts a la Lliga és irrellevant a la Champions". Alves ha admès que "es fa estrany viure aquests dies, tenint en compte que normalment guanyàvem", però ha deixat clar que "ens unim com un bloc per ser més forts, ja farem el balanç final quan acabi la temporada".

Alves ha destacat que "els rivals cada cop es preparen més i somien poder derrotar l'equip que ha guanyat el premi al millor club del món. Aquest any no estem equilibrats, no fem tants punts a fora com a casa. Però si queden opcions matemàtiques lluitarem. Aquest any no en tenim prou amb fer el doble, ens cal fer el triple. Alguns pensen que és impossible, és una opinió. Nosaltres lluitarem, i si guanyen ells, els felicitarem".

Sobre la manera de fer del Madrid i el Barça, Alves ha admès que "el Madrid és molt automotivador, al 200%, però nosaltres, pel que conec i he vist, som més pessimistes i ens costa motivar-nos sols. Jo visc dins de la competició i la visc al límit. Si no guanyem, veurem què no s'ha fet bé, però per honor i l'escut cal lluitar".

Sobre els àrbitres, Alves ha sentenciat que "plorar no forma part de la nostra filosofia. Els àrbitres intenten fer bé la seva feina. No valorem la seva feina. Només pensem que si no guanyem, és per errades nostres".

L'exjugador del Sevilla ha deixat clar que no firma cap resultat a Leverkusen: "Nosaltres sempre juguem per guanyar, no firmem res. Però sabem que el rival com a local ho ha guanyat gairebé tot a Europa i no serà senzill. Però es competirà amb la mateixa filosofia de sempre". Alves també ha parlat sobre el costum de no guanyar el partit d'anada dels vuitens amb Guardiola de tècnic, afirmant que aquestes coses "existeixen per canviar-les". El brasiler ha afegit que "ens caldrà donar el millor de nosaltres per arribar a la final de la Champions".

Alves, en ser preguntat sobre les seves suplències a la Copa, ha reconegut que "per respecte als companys i els professionals respecto qualsevol decisió, tot i que lògicament vull ajudar des de dins del camp jugant, però no sempre es pot jugar. Sóc egoista en aquest aspecte", ha bromejat.

Sobre l'escenari de la final de Copa, Alves ha dit que "l'escenari tant fa, excepte que no sigui a Bilbao. Per capacitat sabem que s'ha dit Madrid, però ja sabíem que mai es permetria jugar aquesta final al Bernabéu. Ens importa ser a la final, no el lloc".

stats