Futbol
Esports Barça 20/02/2013

El president del Bayern, Uli Hoeness, revela detalls de la trobada secreta amb Guardiola a Nova York per fitxar-lo

Explica al setmanari 'Sport Bild' que va entrar el 20 de desembre a l'apartament de Manhattan del tècnic amb una limusina per l'aparcament perquè ningú el veiés

Ara
2 min
Pep Guardiola / LLUÍS GENÉ / AFP PHOTO

BarcelonaUli Hoeness, president del Bayern, ha explicat al setmanari alemany 'Sport Bild' la intrahistòria del fitxatge de Pep Guardiola pel Bayern el passat 20 de desembre a Nova York.

Hoeness revela que "Karl-Heinz Rummenigge [president del consell d'administració del FC Bayern] es va veure amb Guardiola a Barcelona la tardor passada", i que "a més, el seu germà Pere va estar diverses vegades a Munic".

Ja pel que fa a la 'cimera' a Nova York, "va ser el 20 de desembre. Pep havia demanat poder-me conèixer. Jo volia que ens veiéssim en un local que conec aquí, però ell va preferir enviar una limusina negra a l'hotel Four Season, a la Cinquena Avinguda. Vam entrar, el seu germà i jo, a l'edifici [de Manhattan] en el qual viu Guardiola pel pàrquing subterrani".

"Jo portava el contracte, signat per Rummenigge. Després de tres hores de conversa, Pep va dir: 'Signo ja?'. Li vaig contestar, gaudint de la magnífica vista del Central Park. Després vaig guardar el contracte en una caixa forta durant setmanes".

Preguntat sobre de què va parlar amb Pep durant aquestes tres hores, Hoeness diu: "Em va explicar que des de l'agost veu tots els partits del Bayern per televisió. Estava molt ben informat. Em va preguntar per qüestions referides als entrenaments, a les relacions amb la premsa. És una persona molt afable i oberta, amb una dona molt simpàtica que cuina molt bé. Quan tot just havia passat un minut vaig saber que era el tècnic idoni per a nosaltres".

El mateix 20-D Hoeness va anar al sopar al local on volia haver-se reunit amb Pep. "De sobte, el metre em va avisar que hi havia un vell amic que desitjava saludar. Era Sir Alex Ferguson. Em va preguntar què feia jo a Nova York. Li vaig dir que estava de visita de negocis, i no era mentida, perquè després havia d'anar a Chicago amb el meu fill per un tema relacionat amb l'empresa familiar de salsitxes", assenyala.

"Ferguson em va explicar que té un apartament a Nova York on de tant en tant passa una temporadeta. No vull ni imaginar-me què hauria passat si m'arriba a veure parlant amb Guardiola!", Explica Hoeness.

"Al capdavall, hi ha una cosa que canviaria, si pogués. Hauria anunciat l'acord per Nadal, perquè així l'enrenou mediàtic s'hauria produït durant l'aturada de lliga i no en plena competició", conclou Uli Hoeness.

stats