BARÇA
Esports Barça 23/01/2012

Belletti: "El nostre Barça va ser millor que l'actual"

L'exjugador del Barça diu al mitjà de comunicació brasiler SporTV que si ha de triar entre Ronaldinho i Messi, "em quedo amb el Gaúcho"

Ara
1 min

BarcelonaL'exjugador del Barça, Juliano Belletti ha dit al mitjà de comunicació brasiler SporTV que el Barça en què ell va jugar era superior a l'actual. "El Barça està actualment al capdavant del futbol mundial, però el nostre estava per sobre, sobretot pels rivals als quals ens vam haver d'enfrontar", i ha afegit: "És molt més valorable el que vam fer nosaltres. Juguem contra el Reial Madrid de Zidane, Figo i Ronaldo, el Milan, el Liverpool de Benítez o el Chelsea de Mourinho".

En els tres anys que el jugador va estar al Barça va guanyar dues lligues (2004/2005 i 2005/2006), dues Supercopes d'Espanya (2005 i 2006) i una Champions (2006).

Preguntat sobre si Messi és millor que Ronaldinho, no ha tingut dubtes i ha defensat el brasiler: "Ronaldinho va tenir rivals molt durs, així com Zidane o Figo. Ara Messi té un equip molt més gran que el que tenia Ronaldinho. Si hagués de triar entre Ronaldinho i Messi, en els seus millors moments, em quedo amb el Gaúcho", ha afirmat.

stats