Barça

Benedito: "Em consta que algú de la directiva del Barça està vinculat a l'acció del soci Vicenç Pla"

El precandidat a les eleccions del 2016 demana a Sandro Rosell que deixi la decisió d'executar els avals contra Laporta en mans dels socis en una assemblea

Agustí Benedito creu que és profundament injust que vuit directius hagin de pagar amb el seu patrimoni la devaluació de valor d'uns jugadors. El segon candidat més votat el 2010 i precandidat a les eleccions del 2016 demana a Sandro Rosell que tingui "la generositat" de no executar els avals.

"Diuen que Pla no demanarà l'execució de la sentència, i ara és el Barça qui ha de prendre aquesta decisió, que és injusta". "La depreciació del valor d'un jugador res té a veure amb malversació de fons", ha dit, i ha afegit: "És com si ara Rosell hagués de pagar de la seva butxaca els diners que es van perdre amb Ibra, seria una bestiesa".

Benedito ha sigut força clar a l'hora de dir si creu que hi ha algú darrere de Vicenç Pla: "Em consta que algú de la directiva del Barça està vinculat a l'acció del soci Pla. No diré qui és, mirem endavant i intentem construir i superem les divisions. Tothom es pot haver equivocat en el passat".

"Li demano al president del Barça que aquesta decisió la deixi en mans dels socis, que som els que hem de decidir què fem. O bé en una assemblea extraordinària, o bé en la ordinària d'aquest 2013".

Benedito s'ha ofert per ajudar el president del Barça: "Jo em poso al costat de Rosell per liderar un moviment perquè aquesta disposició addicional tercera quedi derogada definitivament per fer un servei al club".

"Discrepo de Toni Freixa, si hi ha una llei perniciosa que ens permet perjudicar gent que no en té cap culpa, no l'hem de fer. La llei diu que l'última decisió és del Barça, per tant, encara que es pugui fer, jo faig prevaldre que el fet és injust perquè aquests vuit directius no tenen cap responsabilitat penal".

"A Madrid potser els va bé, però aquí al Barça no pot ser que per ser president del Barça hagis de tenir 70.000 milions al banc".

Benedito també té clar que l'enemistat entre Laporta i Rosell és la raó de tot plegat: "Que el senyor Rosell i el senyor Laporta no sopen junts és una evidència, i aquest és el problema greu del Barça, i si això no fos així, no estaríem on estem ara tot i que la llei ho digui".